Continua la nostra acció sensiblitzadora al món rural de Xauen gràcies al suport i la implicació de molts organismes com el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona, l’Ajuntament de Tarragona, Universitat Rovira i Virgili, l’Agència Catalana de Cooperació (ACCD) i Dipsalut Girona.

La nostra iniciativa va néixer fa un any amb la intenció de reduir l’índex de mortalitat
materno-infantil a les zones rurals del Rif del Marroc.
Una de les causes principals d’aquest problema era la falta d’informació, de recursos i d’un arrelament de creences poc saludables en l’etapa de l’embaràs.

Per aquest motiu vam centrar totes les nostres accions a informar i capacitar al màxim número de persones, implicar a tota la comunitat i crear una xarxa que treballés amb un objectiu comú i on es poguessin dirigir totes aquelles dones, cooperatives femenines rurals i els joves de la zona garantint l’accés a una informació veraç i la derivació al professional més adient, segons les necessitats.
Agraïm la coordinació de la nostra contrapart sòlida Eccit Marroc i la implicació total del voluntariat de la Mitjà lluna vermella ( La creu Roja de Xauen).