Què és el viatge sociocultural d’ECCIT?

Ens fa molta il·lusió posar en marxa una nova edició de l’estada sociocultural i solidari al nord del Marroc. És una estada que vol anar més enllà del « fer turisme » i que proposa una aproximació més profunda a la cultura marroquina.

Es tracta d’una oportunitat per conèixer la realitat social i cultural del Marroc i viure una experiència única que permeti interaccionar i crear lligams interculturals amb la gent i el seu teixit associatiu. El cost del viatge és totalment solidari per finançar les accions de cooperació i solidaritat que visitarem al terreny amb les nostres contraparts i entitats locals que lluiten per un món millor.

INSCRIPCIÓ

 • Trucar al coordinador/a del programa per veure la disponibilitat de les places

  • Yasser (657317340)

  • Ingrid (670979571)

 • Un cop confirmada la disponibilitat de la plaça, has d’agafar els vols del programa que van al teu càrrec

  • Anada el 30 d’abril: « Air Arabia Barcelona – Tetuan (Marroc) » a les 21:30h

  • Tornada el 4 de maig: « Air Arabia Tetuan a Barcelona » a les 10:15h

  • Quan agafis els bitllets, envia la confirmació de la reserva als coordinadors i rebràs un formulari d’inscripció.

 • Pagament de l‘estada solidària i sociocultural a Xauen: 320€ a l’aeroport amb rebut d’ECCIT

  El preu inclou tots els àpats de tots els dies (menys un sopar lluire), transport intern al Marroc, Hamam, tallers de cuina, trobades i allotjament en habitacions compartides, així com els esmorzars a l’hotel.

  També està inclòs l’assegurança mèdica i l’assegurança de responsabilitat civil i de voluntariat

Xerrada preparatòria del viatge:

Després de l’inscripció, es convocara per grup de whatsup a tots els participants a una trobada telematica preparatoria del viatge sociocultural d’ECCIT, perque el nostra viatge no es un viatge turistic i es un viatge de conscienciació.

En aquesta xerrada prepararem l’equip de persones que ens acompanyaran a la cultura del Marroc, i abordarem aspectes culturals que hem de tenir en compte. A més, explicarem la logística i la lògica d’aquest viatge.

PROGRAMA:

I recordeu... XAUEN ... també ENAMORA!!