Encara no us ho havíem dit, però estem molt orgullosos de tenir un 👨‍🍳 gran Xef a ECCIT! Sísí, tal com ho llegiu, un dels talleristes de « Cuines del Món » d’ECCIT, Adrià Sendra Berta, ha estat campió del concurs de cuina de tot Catalunya Catskills.

👉 S’ha classificat per anar al concurs d’Espanya de cuina Spainskills. Enhorabona!I aquí us deixem amb l’explicació dels seus plats estrella! (llisqueu la imatge per descobrir quina pinta fan 😋):🍴 La tapa, és un bunyol de bacallà fet amb sifó perquè sigui més airejat i cruixent, amb una maionesa de ratafia i una fulla de menta per refrescar.

🍴 El primer plat és el famós plat de Michell Bras Le gargouillou, la versió de l’Adrià és feta amb més de 20 verdures amb diferents coccions i acabada amb un oli de pernil per aromatitzar i donar gust.

🍴 El segon plat és una orada curada a l’escandinava amb anet, menta, estragó i pell de taronja, durant 25 minuts. I després confitada 2 minuts a 60 graus. L’acompanya amb una salsa bearnesa i una salsa de taronja, parmentier de patata lila, carabassó baby i escuma de remolatxa.

🍴 Les postres són un fals flam de canyella amb escuma de caramel salat, poma granny smith, maduixa amb vinagre chardonnay i caramel de llima.A ECCIT volem acollir i volem construir un 🌎 intercultural. Dialoguem?⁣💻www.associacioeccit.org📧 info@associacioeccit.org⁣☎️ +34 657 31 73 40⁣